Zoek jij plezier in je werk?

Leon neemt je mee in de cijfers en zijn ervaringen met werkplezier.

De Britse econoom John Maynard Keynes geloofde er heilig in dat we rond het jaar 2030 te maken zouden gaan krijgen met een 15-urige werkweek. Met nog 13 jaar te gaan zijn de meeste economen het er wel over eens dat die gedachte hoogstwaarschijnlijk geen waarheid gaat worden. Juist omdat we heel wat uren doorbrengen op de werkvloer is het belangrijk dat we met plezier naar het werk gaan. En dus ook dat we een werkgever zoeken die hier aandacht aan besteedt.

Werkplezier is belangrijker dan ooit
Uit onderzoek blijkt dat wij Nederlanders de kroon spannen als het gaat om de meest tevreden werknemers van Europa.

Daarnaast blijkt uit hetzelfde onderzoek van ADP dat werknemers vooral grote waarde hechten aan betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Als we deze beide aspecten in voldoende mate ervaren, zijn we een stuk gemotiveerder en tevens productiever. Daarnaast krijgen we graag lof en waardering, vooral van onze leidinggevenden, over ons geleverde werk. Een complimentje doet wonderen. Het zorgt er voor dat we gemotiveerder raken in het vervullen van onze taken.

Juist omdat de meesten onder ons meer tijd doorbrengen met collega’s dan met hun eigen partner of gezin, is het van cruciaal belang om een werkplek te vinden waar betrokkenheid en werkplezier voorop staan.

Plezier in je werk
Bij mth is werkplezier een belangrijke doelstelling. En ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dit geen loze belofte is. De betrokkenheid bij mth is groot en je krijgt volop de ruimte en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. Want we realiseren ons dat het goed is voor jou, voor je team en voor de klanten dat je dagelijks met een ‘goed gevoel’ aan de slag gaat. Juist nu de economie weer op volle toeren draait en de recruiters overal mensen proberen weg te trekken, is het van belang om te beseffen wat voor jou echt belangrijk is.

Wil jij ook met plezier naar je werk?
Zoek jij een uitdagende werkplek waar er ook aandacht is voor werkplezier? Neem dan vrijblijvend contact met me op via LinkedIn of l.scheffel@mth.nl. Bellen mag ook: 06-29207122

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.