Draagvlak is bepalend voor het succes van je strategie

Hoe richt je je als bestuurder op innovatie en strategie als je een achtergrond als, bijvoorbeeld, fiscalist hebt? Deze vraag stelde Olaf ten Hoopen zichzelf. ‘De eerste paar jaar dat ik bestuurder was, kon ik me prima redden met mijn achtergrond als fiscalist. We waren toen vooral gericht op onze interne organisatie.’ Hij is bestuursvoorzitter en CEO van MTH accountants & adviseurs. ‘Door veranderingen in de markt, moesten we onze strategie aanpassen en voelde ik de noodzaak om meer bagage te hebben. Ik besloot het Advanced Management Program (AMP) aan Nyenrode Business Universiteit te volgen.’

Lees het hele artikel op de website van Nyenrode.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.