Blogs

Benieuwd hoe het er in de praktijk bij mth aan toe gaat? Lees het op deze pagina.

Regelmatig publiceren we op deze pagina nieuwe blogs, geschreven door onze mth'ers. Onderwerpen zoals ervaringen van een nieuwe collega, een werkdag van een accountant of fiscalist en de belevenissen na een gezellig uitje zullen aan bod komen. 

Bij mth vind je kleine teams in combinatie met brede expertise
Adrie de Jong (38) is accountant / adviseur MKB. Hij is circa 17 jaar werkzaam bij mth. 

Kantorenmarkt Windesheim Zwolle
Victor Elling wertkt als gevorderd assistent accountant in de controlepraktijk. Hij verteld over zijn ervaring met betrekking tot het bijwonen van een evenement vanuit zijn functie. 

Helpen van mensen kan ook op een zakelijke manier
Jannita van Essen (27) werkt sinds begin 2015 bij mth als gevorderd assistent accountant MKB. 

Veel aandacht voor persoonlijke groei
Leo Veldhuizen (25 jaar) is op 1 december vorig jaar gestart bij mth als gevorderd assistent accountant.

‘Draagvlak is bepalend voor het succes van je strategie'
Hoe richt je je als bestuurder op innovatie en strategie als je een achtergrond als, bijvoorbeeld, fiscalist hebt? Deze vraag stelde Olaf ten Hoopen zichzelf.

De 10 overeenkomsten tussen voetbal en accountancy
De Oranje leeuwinnen hebben een geweldige prestatie geleverd: ze zijn Europees Kampioen! Een reden voor Ronald Verhage, junior manager bij mth, om de overeenkomsten tussen voetbal en accountancy te benoemen. Nieuwsgierig? Lees dan zijn blog!

Werken en studeren: "the best of both world"
Emmy Boersma schrijft in haar blog over de combinatie van werken en studeren. Wil je meer weten over haar ervaringen? Lees dan snel haar blog.

Dit is waarom het accountantsberoep altijd zal blijven bestaan
Erik Duijst, accountant op onze vestiging in Amersfoort en al 14 jaar bij ons werkzaam, schrijft in deze blog over het veranderende accountantsberoep. Nieuwsgierig naar zijn bevindingen? Lees dan snel zijn blog.

Zoek jij plezier in je werk?
De blog van Leon Scheffel, beginnend assistent accountant op onze vestiging in Amersfoort, gaat over werkplezier. Wat vinden wij Nederlanders belangrijk in ons werk en wat zijn de ervaringen van Leon? Lees het in zijn blog!

 

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.