Blogs

Benieuwd hoe het er in de praktijk bij mth aan toe gaat? Lees het op deze pagina.

Plug & Play of een leven lang leren
In dit blog vertelt Brahim Marghadi over het werken en leren binnen de financiële sector.

Rookie of the year
Op het eind van het jaar kijkt Jeroen van Uden terug op zijn eerste tijd als adviseur Corporate Finance. Over leren, artikelen lezen en de vraag; kun je eigenlijk wel écht gelijk hebben?

Sta jij stil bij behaalde successen?
Een terugblik van Jannita van Essen, die een post-hbo-opleiding Accountancy MKB volgde. Nu is het voor haar tijd om even stil te staan bij alles wat zij heeft behaald. 

Onboarding bij mth
Een nieuw begin is altijd spannend, zeker als het gaat om een nieuwe baan. Gelukkig ben je bij mth niet als enige nieuw. Hoe zien de eerste dagen bij mth er uit?

Een ongeduldige generatie?
Op dit moment is sprake van krapte op de arbeidsmarkt. Werkgevers hebben moeite om personeel te vinden en vooral binnenhouden is belangrijker dan ooit. Werkgevers hebben nu ook nog te maken met de millennial.

Een aap een kunstje leren?
Vanaf 1 september 2018 is vestiging Baarn samengevoegd met vestiging Bussum. Door deze samenvoeging zijn ook twee teams samengevoegd. Vestiging Baarn is met open armen ontvangen In Bussum.

“Ik kan hier veel leren omdat er veel verschillende aspecten aan bod komen”
Evelien Hamoen (20) woont in Utrecht en is anderhalf jaar geleden begonnen bij mth als assistent accountant in de controlepraktijk.

Ik kreeg het vertrouwen om mezelf te ontwikkelen
Vasanthi Smit (39) werkt alweer 17 jaar bij mth. “Ik was 21 jaar toen ik hier begon. Na m’n HBO-opleiding in Groningen ben ik begonnen in Meppel als secretaresse. Ik deed naast baliewerkzaamheden veel ‘compliance-werk’.

Bij mth vind je kleine teams in combinatie met brede expertise
Adrie de Jong (38) is accountant / adviseur MKB. Hij is circa 17 jaar werkzaam bij mth. 

Kantorenmarkt Windesheim Zwolle
Victor Elling werkt als gevorderd assistent accountant in de controlepraktijk. Hij vertelt over zijn ervaring met betrekking tot het bijwonen van een evenement vanuit zijn functie. 

Helpen van mensen kan ook op een zakelijke manier
Jannita van Essen (27) werkt sinds begin 2015 bij mth als gevorderd assistent accountant MKB. 

Veel aandacht voor persoonlijke groei
Leo Veldhuizen (25 jaar) is op 1 december vorig jaar gestart bij mth als gevorderd assistent accountant.

‘Draagvlak is bepalend voor het succes van je strategie'
Hoe richt je je als bestuurder op innovatie en strategie als je een achtergrond als, bijvoorbeeld, fiscalist hebt? Deze vraag stelde Olaf ten Hoopen zichzelf.

De 10 overeenkomsten tussen voetbal en accountancy
De Oranje leeuwinnen hebben een geweldige prestatie geleverd: ze zijn Europees Kampioen! Een reden voor Ronald Verhage, junior manager bij mth, om de overeenkomsten tussen voetbal en accountancy te benoemen. Nieuwsgierig? Lees dan zijn blog!

Werken en studeren: "the best of both world"
Emmy Boersma schrijft in haar blog over de combinatie van werken en studeren. Wil je meer weten over haar ervaringen? Lees dan snel haar blog.

Dit is waarom het accountantsberoep altijd zal blijven bestaan
Erik Duijst, accountant op onze vestiging in Amersfoort en al 14 jaar bij ons werkzaam, schrijft in deze blog over het veranderende accountantsberoep. Nieuwsgierig naar zijn bevindingen? Lees dan snel zijn blog.

Zoek jij plezier in je werk?
De blog van Leon Scheffel, beginnend assistent accountant op onze vestiging in Amersfoort, gaat over werkplezier. Wat vinden wij Nederlanders belangrijk in ons werk en wat zijn de ervaringen van Leon? Lees het in zijn blog!

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.