Blogs

Benieuwd hoe het er in de praktijk bij mth aan toe gaat? Lees het op deze pagina.

Maandelijks publiceren we op deze pagina nieuwe blogs, geschreven door onze mth'ers. Onderwerpen zoals ervaringen van een nieuwe collega, een werkdag van een accountant of fiscalist en de belevenissen na een gezellig uitje zullen aan bod komen. 

16 augustus 2018 - Veel aandacht voor persoonlijke groei
Leo Veldhuizen (25 jaar) is op 1 december vorig jaar gestart bij mth als gevorderd assistent accountant.

‘Draagvlak is bepalend voor het succes van je strategie' - 9 juli 2018
Hoe richt je je als bestuurder op innovatie en strategie als je een achtergrond als, bijvoorbeeld, fiscalist hebt? Deze vraag stelde Olaf ten Hoopen zichzelf.

Campus Recruiter Nicole aan het woord - 13 maart 2018
Nicole Noordhuis beschrijft in haar blog haar ervaringen met de eerste events van dit jaar. Wil je meer weten over haar ervaringen? Lees dan snel verder! 

De 10 overeenkomsten tussen voetbal en accountancy - 8 augustus 2017
De Oranje leeuwinnen hebben een geweldige prestatie geleverd: ze zijn Europees Kampioen! Een reden voor Ronald Verhage, junior manager bij mth, om de overeenkomsten tussen voetbal en accountancy te benoemen. Nieuwsgierig? Lees dan zijn blog!

Werken en studeren: "the best of both world" - 30 juni 2017
Emmy Boersma schrijft in haar blog over de combinatie van werken en studeren. Wil je meer weten over haar ervaringen? Lees dan snel haar blog.

Dit is waarom het accountantsberoep altijd zal blijven bestaan - 12 april 2017
Erik Duijst, accountant op onze vestiging in Amersfoort en al 14 jaar bij ons werkzaam, schrijft in deze blog over het veranderende accountantsberoep. Nieuwsgierig naar zijn bevindingen? Lees dan snel zijn blog.

Zoek jij plezier in je werk? - 16 maart 2017
De blog van Leon Scheffel, beginnend assistent accountant op onze vestiging in Amersfoort, gaat over werkplezier. Wat vinden wij Nederlanders belangrijk in ons werk en wat zijn de ervaringen van Leon? Lees het in zijn blog!

Wees trots en geef eens een compliment! - 24 februari 2017
De eerste blog gaat over trots zijn. Geschreven door Petra, 29 jaar en woonachtig in Groningen. Ze is werkzaam binnen onze Personeel & Salaris adviestak als extern HR adviseur. Petra heeft BSc International Business en MSc Human Resource Management afgerond. Lees haar ervaringen van het eerste jaar bij mth.

 

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.