Kijkje in de keuken van de mth Campus Recruiter!

In deze blog lees je meer over de afgelopen events.

Als Campus Recruiter bij mth ben ik continu op zoek naar jong talent! Mijn focus ligt daarbij op het werven van studenten, stagiaires en starters op de arbeidsmarkt. Om dit talent te ontmoeten werk ik veel samen met de SRA, studieverenigingen, hogescholen en universiteiten van de studies Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie en Recht. Onderdeel van deze samenwerking is het bezoeken van georganiseerde evenementen zoals Career Events, Meet & Eats en netwerkborrels. Hoe dat in zijn werk gaat? Ik geef jullie graag een kijkje in de keuken van twee bezochte events.

Meet & Eat in Groningen

Op donderdag 8 maart 2018 nam ik deel aan mijn eerste Meet & Eat in restaurant het Newscafé in Groningen, georganiseerd door studievereniging Check (accountancy studievereniging). Het doel van deze avond? Op een informele manier met de studenten van de opleiding accountancy in contact komen. De avond begon, zoals gebruikelijk, met een lezing voor de studenten. Daarna schoven de verschillende organisaties, tussen de studenten, aan tafel en elke gang bracht vervolgens een tweetal studenttalent met zich mee! Tijdens de gang was er voor mij gelegenheid om te vertellen over hoe het is om te werken binnen de accountancy en wat zoal de mogelijkheden binnen mth zijn. De avond werd afgesloten met een borrel, zodat de studenten de mogelijkheid kregen om ook te netwerken met de organisaties waarbij ze niet aan tafel zaten.

MKB kantorendag van NHL in Leeuwarden

Op vrijdag 9 maart mocht ik, samen met mijn collega Annemarie Slagter (Corporate Recruiter), mth vertegenwoordigen op de MKB kantorendag van NHL in Leeuwarden. Deze dag is bedoeld om tweedejaars studenten kennis te laten maken met accountancykantoren en hen op een informele wijze te leren netwerken. Daarvoor kregen ze onder andere een workshop ‘Netwerken’, waar wij ook bij aansloten! Hier kregen we de kans om mth, door middel van een pitch, te presenteren. Dat vond ik toch wel even spannend want ik wilde onze eigen organisatie er natuurlijk uit laten springen! Na afloop kwamen er verschillende studenten naar onze stand en haakten ze aan op de pitch. Wij hebben deze dag met ontzettend veel enthousiaste, gedreven en geïnteresseerde studenten mogen netwerken!  

Zoek jij een uitdagende werkplek?

Zoek jij een goede start van je carrière? Wil je een uitdagende werkplek waar je een uitstekende accountant kunt worden? Neem dan contact met mij, Nicole Noordhuis op via LinkedIn of via de mail: n.noordhuis@mth.nl. Bellen mag ook via mijn vaste nummer: 088-2021621 of mobiele nummer: 06-11409302.

                       

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.