Modder en meer voor het echte teamwork!

Lees in dit blog meer over de ervaringen van de Mud Masters Obstacle Run!

Pipe Runner, The Flyer, Mud Wall en Great Walls…….. Het zijn geen nieuwe accountancy-termen maar energieverslindende en adrenalineverhogende obstakels die we met 50 MTH-collega’s hebben ‘bedwongen’ tijdens de Mud Masters Obstacle Run. Bij MTH is werkplezier en een goede sfeer binnen de teams een belangrijke doelstelling. Dus doen we er op het werk veel aan om er voor de zorgen dat je dagelijks met een ‘goed gevoel’ aan de slag gaat. En soms doen we dingen die niets met ons werk te maken hebben maar waar we met zijn allen wel heel veel lol aan beleven, zoals de Obstacle Run.

Uitdaging van formaat
Twee weken voor de Mud Masters bij Airport Weeze werd ik gevraagd om ook hieraan mee te doen. Een uitdagend parcours, bedacht door mariniers, met veel hindernissen en nog veel meer modder. Na een last minute voorbereiding, moest ik er die zaterdag aan geloven. Na wat vertraging door files kwamen we dan eindelijk aan op het terrein van Mud Masters en konden we meteen beginnen aan de warming up. Na motiverende woorden van de organisatie, mochten we dan van start! Met een grote groep collega’s legden we fanatiek de eerste meters af en kwamen al gauw het eerste obstakel tegen; direct dwars door de modder, onder een net door en meteen erachteraan hoge steile heuvels over. Ik voelde mijn kuiten toen al. Grenzen verleggen
De 24 hindernissen deden een stevig beroep op onze skills op het gebied van klauteren, tijgeren, slingeren, springen en klimmen. Al snel bleek dat samenwerking en groepsgevoel belangrijk zijn. Je bent je schaamte snel voorbij als je collega je een zetje geeft over die ‘het-is-hoger-dan-je-van-te-voren-denkt’ rij met autobanden. En als je al uitgeput en compleet doorweekt bent is het fijn dat collega’s met je ‘high-fiven’ en je “kom op, je kan het!” toe roepen om je nieuwe energie te geven. 

Samen de finish halen
Na de ‘Execution’ waar de bodem letterlijk onder je voeten verdwijnt en je in ijs maar dan ook écht ijskoud water plonst, de energievretende ‘Monkey Bars’, de tien meter lange steile afdaling van ‘The Flyer’ en tot slot de ‘Great Walls’ was de finish een kick en een echte overwinning. Wat een geweldig ervaring. Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je trots op gaat zijn. Dat hebben we na de eindstreep gezellig samen gevierd onder het genot van een koud biertje en een broodje hamburger of een lekker zout patatje.  Wil jij ook samen met ons de uitdaging aangaan?
Zoek jij een uitdagende werkplek waar ook aandacht is voor werkplezier? Neem dan vrijblijvend contact met me op via LinkedIn of m.renting@mth.nl. Bellen mag ook: 0527 613 841.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.