Opleiding & ontwikkeling

Werken bij mth is ook werken aan de ontwikkeling van je eigen talenten en vaardigheden. Aan de hand van een persoonlijk plan stellen wij je wensen, behoeften en capaciteiten vast. Vanuit dit vertrekpunt presenteren we welke opleidings- en trainingsmogelijkheden we je kunnen bieden én waar jij daadwerkelijk iets aan hebt.

Visie

Bij mth geloven we dat leren vooral gebeurt tijdens het werken. We vinden het belangrijk om het duurzame leer- en verandervermogen van onze medewerkers te ontwikkelen. Door een persoonlijk plan op te stellen helpen wij jou bij het organiseren van het leren.

Bepaal zelf je eigen weg

Doorgroeien, je praktijkstage lopen, ontwikkelingstrajecten volgen: bij mth kan het allemaal! We bekijken wat bij jouw persoonlijke en professionele groei past en op basis daarvan bepaal jij je eigen weg. Tevens heb je een half jaar na je indiensttreding bij mth een loopbaangesprek met onze HRD adviseur waarin je ontwikkeling wordt besproken.

Je AA of RA titel behalen

Als je studeert voor je RA of AA titel ben je verplicht om een driejarige praktijkstage te volgen. Deze stage kun je bij mth afleggen. Je bent gewoon in dienst bij mth en krijgt persoonlijke begeleiding van je mentor gedurende de praktijkopleiding. Voor de praktijkstage kan je je aanmelden via het stagebureau van SRA of NBA.

En verder

Naast de mogelijkheid om je RA of AA titel te behalen bij mth bieden we ook specifieke ontwikkelingstrajecten zoals management developmenttrajecten, mth Young en meerdaagse courses. Zo vinden jaarlijks Summercourses, Fallcourses en Wintercourses plaats. Dit zijn meerdaagse vaktechnische opleidingen voor de Permanente Educatie (PE). Tijdens deze dagen worden meerdere cursussen gegeven en kun je deelnemen aan workshops. 

Mth Academy

Voor startende professionals in de samenstel hebben wij ons eigen cursusprogramma, de mth Academy. In deze leergang volg je jaarlijks cursussen, voor een periode van 5 jaar. In deze cursussen leer je over de mth werkmethodieken, fiscale aspecten in de samenstel en neem je deel aan diverse vaardigheidstrainingen.

De voordelen nog even op een rijtje

  • Vergoeding studiekosten;
  • Overname studieschuld bij vorige werkgever;
  • Mogelijkheid voor praktijkstage;
  • Na een half jaar in dienst loopbaangesprek met onze HRD adviseur;
  • De mth Academy voor onze startende professionals;
  • Beschikbaarheid urenbudget;
  • Persoonlijke begeleiding door mentor tijdens  de praktijkstage;
  • Altijd een kantoor in de buurt dat ruimte heeft voor jouw ambities.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.