Adviseur Personal Finance (Amersfoort)

 • Standplaats
  Amersfoort
 • Dienstverband
  32-40 uur per week
 • Categorie
  Overige

Functieomschrijving

Heb jij een proactieve houding en is je gedrevenheid net zo goed als je contactuele eigenschappen zijn? Wil jij ons team uitbouwen dat zich specialiseert in de brede advisering van de DGA en ondernemers? Dan ben jij de Personal Finance adviseur naar wie wij op zoek zijn.

Heb jij passie voor financiële vraagstukken? Zie jij het financiële plaatje en heb jij specialistische kennis? En ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek waar je echt vooruit kunt? Onze vestiging Amersfoort kan jou, samen met onze vestigingen in de regio een plek bieden vol uitdaging, ruimte voor groei en eigen verantwoordelijkheden.

Een adviseur Personal Finance is een allround adviseur op het gebied van financiële planning voor met name de ondernemer in privé. Hij of zij zorgt voor inzicht in de verschillende inkomens- en vermogensscenario’s en begeleidt ondernemers onder meer bij het verkrijgen van bijvoorbeeld een woningfinanciering. Zij zijn gewaardeerde sparringpartners voor onze opdrachtgevers.

Voor versterking en uitbouw van ons team in de regio Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamplayer die een uitdaging niet uit de weg gaat en gedrevenheid met zorgvuldige kwaliteitsbewaking weet te combineren.

De functie

Als adviseur Personal Finance werk je aan verschillende (deel)opdrachten tegelijkertijd. In een opdracht werk je nauw samen met de belastingadviseurs, accountants en andere specialisten. Je onderhoudt zowel schriftelijk als mondeling de contacten met de opdrachtgevers en collega’s.

Je verzorgt de volgende inhoudelijke taken: het verzamelen en analyseren van informatie, het uitwerken en bespreken van het plan om vervolgens de ondernemer te begeleiden bij vervolgacties uit een financieel plan naar collega’s, banken, verzekeraars of het notariaat. Het verkopen van producten maakt geen deel uit van deze functie.

Jouw achtergrond

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding met FFP-diploma (of voornemens deze opleiding te volgen
 • Je hebt 3-5 jaar relevante ervaring in een adviserende rol

Wat verwachten wij

 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Jij weet verbinding te leggen tussen de verschillende disciplines en ziet een duidelijke meerwaarde in het samen optrekken met andere specialisten om het meest optimale resultaat neer te zetten;
 • Jij bent analytisch sterk en oplossingsgericht;
 • Jij bent ondernemend en pragmatisch;
 • Jij bent bekend met een planningspakket als PWN (of gelijkwaardig)

Mth biedt jou

Een uitdagende en afwisselende functie met alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak.

 • Een mooie carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.
 • Wij geloven in de samenwerking tussen onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer.
 • Vanzelfsprekend bieden wij jou als Adviseur Personal Finance een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Dit is jouw kans

Solliciteer direct via de button onderaan deze pagina. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Gerina van de Zande, afdeling Recruitment. Je kunt haar bereiken op 088 202 15 67

Past deze functie niet helemaal bij jou, maar wel bij iemand anders die je kent? Stuur deze vacature dan door en stuur zelf een open sollicitatie naar werken@mth.nl. Wij staan altijd open voor ambitieuze en talentvolle collega’s.

 

 

Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment, via 0527-613841. Meer informatie over mth vind je op www.mth.nl.

Solliciteer direct

Uw gegevens

Contactgegevens

Uw sollicitatie

Opmerkingen

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.