Fiscale werkstudent (Meppel)

 • Standplaats
  Meppel
 • Dienstverband
  8-24 uur per week
 • Categorie
  Belastingadvies

Functieomschrijving

Zoek jij een goede leeromgeving voor je stage? Wil je een uitdagende werkplek waar je een uitstekende belastingadviseur kunt worden? Dan maken wij graag kennis met je!

Wat houdt de functie in?
Als fiscale werkstudent kom je in aanraking met alle uiteenlopende aspecten binnen de fiscale adviespraktijk. In een team met gedreven collega’s werk je samen aan de mth-missie om de beste onafhankelijke partner van ondernemers en bestuurders te zijn. Je ondersteunt de fiscale afdeling en (senior) belastingadviseurs en voert zelfstandig minder complexe opdrachten uit. Daarbij krijg je veel coaching van collega’s om jou het vak van fiscalist te leren. De lijnen zijn kort en kennis delen we graag want daar wordt ons team beter van. Je krijgt al snel de ruimte en verantwoordelijkheid om zelf contact te onderhouden met onze klanten. Kortom, een mooie (eerste) stap in je carrière. Van jou vragen we de inzet en ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige professional.

Wat verwachten we van jou?

 • Je assisteert bij het opstellen van belastingaangiften en fiscale jaarrapporten
 • Je biedt ondersteuning bij fiscale procedures en stelt bezwaarschriften op
 • Je bereidt complexe fiscale adviezen voor en werkt deze uit. Minder complexe adviezen geef je zelfstandig zodra je daar aan toe bent
 • Je gaat werken met een ervaren belastingadviseur die je begeleidt bij je werk en je ontwikkeling om te groeien naar de rol van belastingadviseur

Wij zoeken een collega die:

 • Beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • 0 tot 3 jaar relevante werkervaring heeft
 • Initiatief durft te nemen en die communicatief vaardig is (in woord en geschrift)
 • Nauwkeurig kan werken en daarbij klant- en resultaatgericht is

Wat bieden wij jou?
Naast goede begeleiding bieden wij een boeiende werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om ervaring op te doen in de praktijk. Je krijgt volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen en wordt betrokken in de dagelijkse praktijk. We geloven in veel regionale samenwerking op onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Werkplezier is voor ons een belangrijke doelstelling, zodat je als mth'er dagelijks met ‘een goed gevoel’ aan de slag kunt. Dat is goed voor jou, voor je team en goed voor onze klanten.

Reageer nu!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier!

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Gerina van de Zande via telefoonnummer 088 - 202 15 67 of mail naar werken@mth.nl. Past deze functie niet helemaal bij jou maar wel bij iemand anders die je kent? Stuur deze vacature dan gerust door en stuur zelf een open sollicitatie. Bij mth staan we altijd open voor talent! 

Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment, via 0527-613841. Meer informatie over mth vind je op www.mth.nl.

Solliciteer direct

Uw gegevens

Contactgegevens

Uw sollicitatie

Opmerkingen

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.