Medior Adviseur Corporate Finance (Bussum)

 • Standplaats
  Bussum
 • Dienstverband
  32-40 uur per week
 • Categorie
  Corporate finance

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven en commercieel ingestelde adviseur?

Heb jij passie voor fusies, overnames en strategische vraagstukken? Weet jij jouw klanten te adviseren als ondernemer naast de ondernemer? Zie jij het financiële plaatje en heb jij de specialistische kennis? En ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek waar je echt vooruit kan? Onze Corporate Finance afdeling kan jou een plek bieden vol uitdaging, ruimte voor groei en eigen verantwoordelijkheden. 

Onze afdeling Corporate Finance is gevestigd in Bussum en heeft een plek beschikbaar voor een enthousiaste young professional die in ons team aan de slag wil gaan. Je werkt in een team van ervaren adviseurs die ondernemers begeleiden op belangrijke momenten in hun professionele leven: van bedrijfsopvolgingen, fusies en aankopen tot het verkopen van bedrijven.

Als adviseur Corporate Finance in Bussum heb je een breed en uitdagend takenpakket. Je bereidt waardebepalings- en financieringsvraagstukken voor die je daarna uitwerkt. Daarnaast verzorg je de uitvoering van bedrijfs- en marktanalyses, stel je informatie- en financieringsmemoranda op en voer je researchwerkzaamheden uit. Het schrijven van verslagen van besprekingen en onderhandelingen is je op het lijf geschreven; taaltechnisch ben je sterk. Je werkt in een team en, afhankelijk van je ervaring, zul je bij ons veel ruimte krijgen om mee te gaan naar de klant en zelfstandig een deel van de opdracht uit te voeren. Je zit vol ambitie en bij ons krijg je de mogelijkheid dit waar te maken.

 

Jij bent

 • een afgestudeerde WO'er, met studierichting Corporate Finance, Bedrijfskunde, Accountancy of Bedrijfseconomie.
 • 3-5 jaar relevante werkervaring
 • iemand die initiatief neemt en duidelijk communiceert (in woord en geschrift).
 • een gedreven en resultaatgerichte teamspeler.
 • analytisch sterk en hebt vakkennis.

 

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan. We praten graag verder over jouw ambities, jouw gedachten over het vak en hoe deze uitdaging vorm te geven. We zoeken iemand die een tweede stap wil maken in zijn/haar carrière en beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij

Een uitdagende en afwisselende functie met alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Een mooie carrière in een organisatie waar je volop de ruimte en ondersteuning krijgt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in de samenwerking tussen onze kantoren, met korte lijnen en een informele sfeer. Vanzelfsprekend bieden wij jou als adviseur Corporate Finance een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

Dit is jouw kans

Solliciteer direct via de button bovenaan deze pagina. Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Erik-Jan Hennis, directeur Corporate Finance. Je kunt hem bereiken op 088 – 202 1387.

Past deze functie niet helemaal bij jou, maar wel bij iemand anders die je kent? Stuur deze vacature dan door en stuur zelf een open sollicitatie naar werken@mth.nl. Wij staan altijd open voor ambitieuze en talentvolle collega’s.

Voor procedurele vragen kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment, via 0527-613841. Meer informatie over mth vind je op www.mth.nl.

Solliciteer direct

Uw gegevens

Contactgegevens

Uw sollicitatie

Opmerkingen

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul je plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.